2017-12-07 07:19:25• hírek • Blikk.hu

Kiengedték az X-Faktort feladó énekest a pszichiátriáról

Még az első élő show előtt feladta a tehetségkutatót Nagy Krisztián, aki végül a pszichiátriára került.

Mindenkit nagyon meglepett a hír, hogy az X-Faktor egyik legígéretesebb versenyzője feladja a versenyt, mert – mint kiderült – nem bírta a nagy nyomást. A Story Magazin felkereste az énekest, aki végül a pszichiátriára került, ahol gyógyszereket kapott két hétig. Azóta Krisztián szerencsére sokkal jobban van.
 

- Korábban is feküdtem egy pszichiátrián, de azt hittem, hogy az X-Faktor majd elsöpri ezt a betegséget, és segít feldolgozni a lelki problémáimat. Sajnos, nem így történt. Épp azokban a hetekben jöttek elő újra a lelki bajaim. Pedig alapvetően élveztem az X-Faktort, csak az angol szöveg megtanulásával akadtak komoly gondjaim – emlékezett vissza Krisztián, akinek rossz érzés volt elbúcsúzni a versenytől, hiszen hitt abban, hogy képes lesz végigcsinálni.
 

- Képtelen voltam úgy összpontosítani a feladataimra, ahogyan kellett volna, és ahogy én is szerettem volna. Ha maradok, a végén már nem lettem volna önmagam – vélekedett az énekes, aki úgy érzi, cserbenhagyta mentorát, Radics Gigit.
 

Krisztián mindig is magányos harcosnak érezte magát, akit társai sokszor megszóltak, olykor meg is vertek. Jelenleg mégis Nagyhalásziban él, a szülők mindenben mellette állnak, most már sokkal jobban érzi magát.
 

- Ha ők nincsenek, és nem figyelnek rám, most nem vagyok itt – jelentette ki Krisztián, aki elárulta: kezd helyrejönni az élete, és már gyógyszereket sem szed.
 

- Tele vagyok tervekkel. Az első koncertemre készülök, december 20-án az otthonomhoz közel fogok énekelni – lelkendezett az énekes, aki a 2018-as X-Faktorban visszatér, hogy megmutassa, mit tud.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: